Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Info

Täältä löydät kaiken tarpeellisen tiedon meidän käytännöistämme! Muistathan lukea tämän osion huolellisesti, varsinkin ennen liittymistä.

SÄÄNNÖT

1. Tarinoissa saa käyttää kirosanoja kohtuudella, muuten kiroileminen on kielletty.

2. Älä kiusaa, hauku tai loukkaa muita.

3. Et voi "pelata muiden hahmoilla". Eli jos hahmosi on vaikkapa rakastunut johonkin toiseen tallilaiseen, et voi päättää, että toinenkin hahmo olisi rakastunut sinun hahmoosi.

4. Ylläpitäjien hahmoja (Vanessa ja Audrey) voit käyttää rajatusti tarinoissasi. Esimerkiksi voit tarinassasi jutella/ratsastaa heidän kanssaan yms. Hahmojen pitää tarinassasi olla todenmukaisia eli esimerkiksi et voi tehdä Vanessasta helposti suuttuvaa, koska hän ei sellainen ole. Käy katsomassa millaisia he ovat luonteeltaan "hoitajat"-kohdasta. Jos sinulla on lupa siihen, voit myös käyttää muita tallimme hoitajia tarinoissasi. Lupia voit pyytää chatista.

5. Ole aktiivinen. Jos olet yli 3 viikkoa kirjoittamatta yhtäkään tarinaa, niin sinut erotetaan (laitamme "hoitajat"- kohtaan ilmoituksen, jos olet erotusuhan alla). Tästä syystä ilmoita aina etukäteen, jos et pysty kirjoittamaan tarinaa yli 3 viikkoon (mm. reissun takia).

6. Älä kopioi mitään.

7. Huolehdi hoitsustasi kunnolla.

8. Ole ystävällinen kaikille! :)

KÄYTÄNNÖT

1. Sinulla voi olla korkeintaan 2 hoitohevosta. Pelaaminen täytyy kuitenkin aloittaa yhdellä hoitohevosella. Kuukauden kuluttua aloituksestasi, voit pyytää toisen hoitohevosen. Tai varata vapaan hevosen.

2. Tallillamme järjestetään ratsastuskursseja ympäri vuoden. Löydät "info"-kohdan alakategoriasta kurssivalikoimamme. Kurssien ratsastustunnit ovat ns. itsenäisiä, eli voit kirjoittaa ratsastustunnistasi milloin haluat, eikä siitä tarvitse kirjoittaa juuri siihen aikaan kun se järjestetään. Jos estetunti olisi vaikkapa tiistaina kello 18.00, niin voit aivan hyvin kirjoittaa tarinasi kyseiseltä tunnilta seuraavanakin päivänä. Kursseille pitää kuitenkin luonnollisesti ilmoittautua (ilmoittautumisen löydät "kurssivalikoima"-kohdasta).

3. Ratsastusleirejä järjestetään yleensä vain kesällä (joskus myös talvella). Leireillä ylläpitäjä/ohjaaja pyrkii aina olemaan paikalla eli kirjoittaa myös tarinoita leiriltä.

4. Tallipisteet ovat meidän tallimme rahayksikkö. Niillä voit ostaa kaupasta tuotteita ja ilmoittautua leireillä. Tallipisteitä saat kirjoittamalla tarinoita, voittamalla kilpailuja ja työskentelystä tallilla.

5. Työskentely tallilla? Kyllä, täällä se on mahdollista. Hahmosi voi pyrkiä kesätöihin tallillemme vaikkapa leirinohjaajaksi. Avoimista töistä ilmoitamme aina ilmoitustaululla.

6. Kuukausittain valitsemme kuukauden tallilaisen. Tämä henkilö saa aina palkinnon. Kuukauden tallilainen on aktiivinen ja ystävällinen.

7. Päivistäsi tallillamme kirjoitat "vieraskirjat"-kategoriasta löytyvään "tarinat"-kohtaan.

©2019 Virtuaalitalli Koivu - suntuubi.com